Інцидент на озері Люб’язь. Дванадцятого жовтня директор департаменту молоді та спорту Луцькради Олексій Веремійчик разом із трьома товаришами поїхав порибалити в Любешівський район. Погода хоч була ясною, але сильний вітер здіймав високі хвилі. Човен перекинувся, усі четверо опинились у воді, приблизна температура якої в цю пору – плюс тринадцять градусів. Після цього, Олексія бачив лише один із чоловіків. Він розповів, що нібито Веремійчик поплив до берега, аби покликати на допомогу, і згодом зник із поля зору.
Усі троє трималися за перевернутий катер чекаючи на допомогу. Місцеві рибалки врятували їх десь за годину, кажуть, що почули крики про допомогу.
«До берега ми добиралися десь півгодини. Наш човен – переповнений, усе було на грані. Чоловіки непритомніли, ми їх приводили до тями, і якось вони пояснили, що був четвертий.» –  один із рибалок, які допомогли потопельникам вижити.

Одразу ж викликали швидку. Врятованих привезли у Любешівську районну лікарню. А от Олексія знайти не вдалось. Пошуки тривають вже четвертий день. На місці працюють надзвичайники, водолази, поліція та волонтери. Все озеро обстежили ехолотом. Нині водойму далі перевіряють водолази.

Територію біля озера продовжують прочісувати волонтери та родичі. Приїжджали також кінологи, взяти слід Олексія службовим собакам не вдалось. Волонтери просять усіх небайдужих за можливості долучатись до пошуків, оскільки важлива кожна година. Окрім того, вони знайшли легкий гелікоптер, який зможе “прочесати” місцевість, але потрібні гроші на дороговартісне пальне.

Трагедія на озері Люб’язь. Дванадцятого жовтня під час рибалки зник директор департаменту молоді та спорту Олексій Веремійчик. Разом із ним у човні було ще троє чоловіків. Вони розповідають, що того дня на озері піднялись високі хвилі, судно перекинулось. Троє товаришів залишились біля човна, Олексій поплив, аби покликати на допомогу. Але досі його так і не знайшли. Про пошуки, які тривають вже четвертий день, детальніше розповість наша знімальна група.