На Волині стався обвал частини мосту між Володимиром та Устилугом на трасі Н-22, на якому велися ремонтні роботи. Постраждали 5 працівників підприємства ТзОВ “РБП ТрансМост”, яке ремонтує цей міст на умовах субпідряду.

Про це пише пресслужба Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Наразі двоє з потерпілих перебувають вдома, ще троє в лікарні. Штучна споруда, де сталась пригода, розташована на ділянці Устилуг – Володимир-Волинський, де проводиться капітальний ремонт за контрактами, укладеними в рамках реалізації Договору між Урядом України та Урядом Республіки Польща про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги для фінансування проектів з розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури та облаштування пунктів пропуску українсько-польського кордону.

Представниками національної поліції проведено обстеження місця пригоди, порушень при виконанні ремонтних робіт, правил охорони праці і техніки безпеки не виявлено. Роботи проводяться відповідно до проектно-кошторисної документації.

За попередньою інформацією, обвал стався внаслідок технічних помилок, допущених ще при будівництві мосту в 1962 році, а саме влаштування арматури неналежної довжини та в недостатній кількості при бетонуванні (розширенні) тротуарної частини. За фактом нещасного випадку буде проведено службове розслідування. Проїзд цією ділянкою автодороги Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне здійснюється правою смугою руху.