У Луцьку нарешті наведуть лад на небезпечному перехресті, що на перетині вулиць Потебні та Львівської. Переходи там нерегульовані, машини летять з великою швидкістю.

На встановленні світлофорів наполягали місцеві жителі, навіть збирали підписи та зустрічались із владцями. На березневій сесії депутати виділили понад півтора мільйона гривень на це. Що ж саме встановлять – з’ясовували журналісти 12 каналу.

На це проблемне перехрестя вулиць Потебні-Львівської місцеві жителі нарікають десятиліттями. Кажуть, тут дуже потрібні світлофори. Нерегульовані пішохідні переходи безпеки не гарантують.

Підписи за встановлення світлофору мешканці активно збирали у місцевому магазині. Продавчині кажуть – на небезпечному перехресті аварійні ситуації провокуються щодня.

Врешті волання мешканців про світлофор у міськраді таки почули. 24 березня депутати виділили понад півтора мільйона гривень для облаштувати перехрестя. І самим світлофором тут не обмежаться. Сюди входить також облаштування острівців безпеки, часткове облаштування тротуарів і їхнє пониження.

У міськраді кажуть, що місцеві мешканці безпечно перетинатимуть цей відтинок дороги уже цього року.