Жителька Нововолинська Тетяна Куценко вже 8 років живе з раком молочної залози 4 стадії. Жінка потребує дороговартісних ліків – таргент «Ібранс», які має приймати пожиттєво, і вкотре просить про допомогу.

Про це пише ІА Волинські новини.

«Я люблю моє життя, і воно для мене цінне, бо маю двох доньок, і я хочу дуже жити! Але лікування від раку – це дуже дорого, особливо на останній стадії. Багато людей іде з життя не через саму хворобу, а через те, що не має змоги отримати довготривале, кваліфіковане, якісне і, відповідно, дороговартісне лікування», – каже жінка.

Вона розповіла, що держава не забезпечує онкохворих тим, що їм підходить. Натомість безкоштовне лікування, стверджує жінка, має токсичну дію і дієве лише на ранніх стадіях хвороби.

«Я маю великий досвід лікування онкології – з 2013 року – і чітко розумію, що в кожного своя доля, і ніхто не винний, що так трапилося саме у моєму житті. Це просте ще одне звернення про допомогу, наповнене надією, що знайдуться люди, які можуть допомогти», – звертається Тетяна Куценко.

У місяць в середньому вона витрачає 35 000 грн на ліки, а ще потрібні гроші на обстеження кожні три місяці.

Реквізити для допомоги: Приватбанк 5168 7574 0887 1814 (Куценко Тетяна Валеріївна)