Паралімпійці повернулися до України. На урочистій зустрічі прем’єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що преміальні виплати для усіх медалістів та їх тренерів зрівняли. І паралімпійці отримають такі ж грошові винагороди, які передбачалися і олімпійцям. За перше місце призовий фонд склав 125 тисяч доларів, за друге – 80 тисяч і за третє  – 55 тисяч у гривнях за курсом НБУ. Кошти вже виділені.

В особистій першості рекордну кількість медалей виборола Оксана Шишкова. Вона привезла  6 нагород.  2 – золоті, 3 – срібні та одну бронзову. Всі нагороди завоювала у біатлоні та лижних перегонах.

Активно на благо команди попрацювали й дебютанти. Олександр Казік виграв два «срібла», а Тарас Радь у свої 18 років став наймолодшим у складі «синьо-жовтих» чемпіоном зимової Паралімпіади. За це він згодом і отримав право нести український прапор на церемонії закриття ПІ-2018. За медальним заліком найуспішнішою для українців є Зимова Паралімпіада в Нагано – 1998 року. Тоді спортсмени вибороли їх 112. 27 з яких – золоті.