Молодь Волині вчитимуть, як реалізуватися, заявити про себе і при цьому заробляти на власних вміннях та талантах гроші. Новостворений Молодіжний рух “За майбутнє” днями представили депутатам партії.

У громадах всієї області планують створити молодіжні ради, де молодь навчатимуть парламентаризму, – йдеться у сюжеті 12 каналу.

“Є багато дівчат і хлопців, які вміють ткати, вишивати, майструвати різні млини. Але вони не знають, як цей товар продати, як себе продати, і заробити на цьому кошти. Адже нині є така велика проблема, як молоде безробіття. Тому ми хочемо навчити молодь цьому, зацікавити її, показати, що це круто, актуально. На своїй праці, на своєму таланті можна заробляти кошти”, – пояснює лідерка Молодіжного руху “За майбутнє” Анастасія Шишко.

Під час робочої зустрічі депутати політичної партії “За майбутнє” обговорили і те, якою мірою місцеві політики можуть впливати на життя і добробут волинян. Тих, які живуть у сільських і міських громадах

“Треба йти до людей.  Рік минув, і ми говоримо нашим партійцям: колеги, будь ласка, ідіть в двори, їдьте в села, проводьте виїзні прийоми. Не в себе в теплих офісах, а в селах. Спілкуйтеся, з’ясовуйте, чим допомагати людям і виконуйте свої зобов’язання перед цими людьми”, – каже народна депутатка Ірина Констанкевич.

Аби вдосконалити роботу, бути ближчими до виборців, фракція “За майбутнє” відкрила партійний офіс у Луцьку. Обранці громади збиратимуться частіше, аби обговорювати проблеми в громадах та мізкувати над їх вирішенням.

Заслухали на нараді і звіт роботи голови фракції “За майбутнє” в обласній раді Ігоря Леха:

“Основною ціллю моєї роботи було проведення сесій обласної ради, щоб вони були ефективними, найменш конфліктними. І я вважаю, що ми такого результату досягли.  99% питань, які ми виносимо на сесію, вони всі мають підтримку. Підтримку не мінімальну, а скажу, що це 80% ми забезпечуємо підтримки цілого зал”.