Гіпермармаркету “Там Там Сімейні традиції” виповнилося 16 років. День народження вже традиційно відзначили з веселощами, розвагами і подарунками. Спеціально до свята розіграли аж 48 призів: продуктові корзини, кухонне приладдя, роботи пилососи, пральні машини, холодильники й багато іншого.

Усі відвідувачі мали можливість взяти участь в акції, яку “Там Там” організував до свого дня народження. Умови прості: треба було скупитися у гіпермаркеті і кинути чек у скриньку. А далі – справа за удачею.

Святкували і на вулиці, і всередині гіпермаркету. Для дітвори тут організували кріошоу, розмальовки і всілякі ігри.

Вже кілька років “Там Там” розвиває саме дитячий напрямок. Це, каже операційний директор, гуртує і створює сімейну атмосферу.

“Щоб їм було цікаво, щоб приходили батьки і діти. Це особливі сімейні емоції. Є багато супермаркетів, багато магазинів, але “Там Там” – один-єдиний. Він завжди був для клієнтів”, – розповідає операційний директор гіпермаркету “Там Там сімейні традиції” Віктор Кульбачинський.

Відвідувачі гіпермаркету певнять: обрали “Там Там” за якість і приємну атмосферу.

“Там Там” – перший гіпермаркет у Західному регіоні. 16 років тому більшість людей купувала продукти на ринку, аж тут з’являється торгова площа у понад чотири тисячі квадратів. Тоді, каже Віктор Кульбачинський, мало хто вірив, що тут буде торгівля. Але завдяки правильним підходам, – “Там Там” досі зберігає лідерські позиції на ринку торгівлі. А ще постійно дбає про своїх відвідувачів та не перестає дивувати їх різними акціями та розіграшами.