Переможниця конкурсу Євробачення 2014 Кончіта Вурст зробила несподівану заяву. Скандальна співачка, справжнє ім’я якої – Том Нойвірт – зізналася, що протягом багатьох років живе з вірусом імунодефіциту людини. Співачка повідомила і про причину, яка підштовхнула її оприлюднити свій діагноз. Кончіта Вурст додала, що друзі і сім’я знали про діагноз і всіляко підтримували. Інформацію підтвердив агент артистки Рене Берто.

Дружина сорок першого президента США Джорджа Буша-старшого – Барбара – після тривалого лікування повернулася додому, де перебуватиме під наглядом близьких. Про те, що вона перебувала у лікарні, повідомили її представники. Медіа повідомили, що жінка та її близькі більше не шукатимуть новітніх методів лікування, а зосередяться на “комфортному догляді”. Це вже не перша за останній час госпіталізація де”яносто дворічної колишньої першої леді. Детальної інформації щодо хвороби дружини екс-глави США та матері ще одного американського президента поки немає. Відомо тільки, що раніше у неї діагностували базедову хворобу, а у 2009 році вона перенесла операцію на серці. Ймовірно, саме повідомлення про стан здоров’я Барбари Буш стало причиною того, що сайт Сі-бі-ес опублікував заздалегідь підготовану новину про її смерть. “НЕ ПУБЛІКУВАТИ – Колишня перша леді Барбара Буш померла у віці де”яносто двох років НЕ ПУБЛІКУВАТИ”, – таким був заголовок новини, яка була у відкритому доступі на сайті всього кілька хвилин, однак не залишилась непоміченою.

У британському Дройлсдені злодій втратив награбоване через порив вітру. Злочинець, який обчистив зі своїм напарником туристичне агентство, намагався втекти, сховавши готівку під одягом. Однак банкноти випали, і вітер розкидав їх по вулиці. Злодій не став збирати гроші  та збіг  з місця злочину. Відео конфузу, що стався сімнадцятого березня, поліція графства Великий Манчестер оприлюднила лише зараз, попросивши відгукнутися свідків невдалого пограбування.