Новорічні ранки та подарунки – одне з дитячих бажань напередодні Нового року. Не забирати у дітей цю можливість вирішили в Острожецькому ліцеї імені Ігоря Єремеєва на Рівненщині. До юних школярів завітали аніматори із розважальною програмою, а подарунки традиційно привезли благодійники. Як це було – у сюжеті.

Веселощі з аніматорами організували школярам початкових класів, адже саме найменші цього потребують найбільше.

Директор ліцею Петро Сірук каже, що діти вже звикли до нових реалій. Розуміють, що відбувається в країні, і роблять свій внесок, тому точно заслуговують на бодай маленьке свято.

«Діти це ж діти, для них завжди важлива ось ця атмосфера радості, а тим більше сьогодні, в такі складні часи. Коли психологічно так важко, то потрібне якесь розвантаження. А подарункам вони завжди раді», – зауважує Петро Сірук.

Традиційним спонсором подарунків для дітвори Острожецького ліцею є Благодійний фонд Степана Івахіва «Патріоти Волині». Народний депутат вже давно опікується місцевими школярами, адже Острожець – батьківщина його загиблого друга та партнера Ігоря Єремеєва. А вітає дітвору зі святом керівник фонду Павло Самолюк.

«Кожен із вас знає, що таке «Слава Україні!». Кожен із вас робить свій малесенький внесок у нашу перемогу, і ми сьогодні дякуємо нашим хлопцям військовим, волонтерам за те, що у нас є можливість сьогодні провести це свято. Тому, дорогі діти, вірте в чудо, і воно обов’язково буде!» – звертається керівник Благодійного фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині» Павло Самолюк.

Попри юний вік, другокласники говорять уже по-дорослому. А саме бажають українцям в новому році одного: перемоги!

Спільними зусиллями і дорослих, і малих перемога України не за горами. Тож віримо, що наступний Новий рік юні острожчани та всі українці зустрічатимуть під мирним небом.