Насправді, срібло не поступається по популярності золоту. І стереотип, що прикраси зі срібла купують коли не вистачає грошей на золоті ювелірні вироби – це зовсім не актуальний архаїзм. Прикраси зі срібла в тренді і ні на хвилину не покидали Модного Олімпу.

срібна каблучка

А якщо додати той величезний асортимент, який пропонують ювелірні мануфактури, то стає зрозумілим, що і втрачати своєї популярності  в майбутньому вироби зі срібла не планують. Срібло неймовірно красивий та благородний метал, який стає слухняним в руках справжніх майстрів ювелірів. Саме тому з нього можна виготовити різні речі та прикраси. Складно сказати, які саме коштовності вважаються найпопулярнішими. Але продавці інтернет магазину УкрЗолото стверджують, що постійний попит є на срібні каблучки. Це не дивно, бо ці прикраси, а саме каблучки срібні носять всі – як жінки так і чоловіки. Також такі коштовності доступні в дитячих серіях. А виробники пропонують безліч фасонів та широку розмірну сітку щоб був шанс підібрати стильну каблучку до смаку, в залежності від улюбленого стилю, віку покупця та навіть статусу. Так всі ці фактори треба брати до уваги, коли підбирають прикраси, в тому числі срібні каблучки. Тільки в такому випадку прикраса стане продовженням образу.

Срібло – метал який підкреслює ваш вишуканий смак

Скептики скажуть, що всі вироби зі срібла схожі, бо всі мають хай і благородний але однаковий колір. Але це не так. По-перше, майстри використовують різні покриття. Які саме?

  • Позолоту;
  • Родій;
  • Чорніння.

В результаті каблучки зі срібла можуть бути схожими на вироби з золота, на ювелірні шедеври з платини і навіть на предмети старовини (антикваріат). Так, якщо вам до смаку саме такі каблучки, які схожі не витвір мистецтва якому сотні років – то срібло з чорнінням підійде для цього ідеально. Щодо срібла з родієвим покриттям, то така каблучка має безліч переваг. Вона виглядає дуже яскраво і динамічно. Але це ще не все. Каблучка зі срібла з родієвим покриттям відрізняється підвищеною зносостійкістю. І нарешті, ця прикраса безпечна навіть для тих у кого чутлива шкіра.

По-друге, срібло і самодостатнє і «дружелюбне». Ювеліри обожнюють срібло, бо це дуже слухняний метал. У дизайнерів і стилістів цей метал теж у фаворі, бо він і чудово виглядає як соло (чисте срібло) так і в тандемі з різними матеріалами в тому числі з каучуком, керамікою, дорогоцінними каменями (навіть з діамантами). Отож якщо хочете каблучку з діамантами але зі срібла, то і такі моделі є, і вони вас вразять своєю красою та вишуканістю.

каблучка срібна

По-третє, срібна каблучки можуть бути виконані в різних стилях і представлені у різних цінових сегментах. Тобто срібло це не про бюджетність. Є каблучки зі срібла, вартість яких перевищує прикраси з платини… Це не просто коштовності, це ексклюзивні ювелірні шедеври. І на сайті інтернет бутика UkrZoloto на вас чекають і лаконічні прикраси зі срібла 925-ї проби і супер розкішні каблучки з цього ж металу, але які відрізняються чи-то унікальним дизайном чи неповторним декором.