Оскільки ми приймаємо нові тенденції 2024 року, рулонні штори виділяються як універсальний та інноваційний вибір для сучасного життя.

Відвідайте сайт компанії «Asler». Тут ви зможете купити рулонні штори хорошої якості. Оновлюйте свій простір за допомогою цих останніх інновацій!

Мода штор: особливості вибору кольору 

Варто знати трендові відтінки для штор, якщо ви хочете мати завжди стильний та сучасний дизайн. Тому варто подумати над оновленням кольору штор у ваших кімнатах. Такі штори – це поєднання:

  • стилю;
  • функціональності;
  • екологічності.

Вони беруть свій початок від інтеграції в розумний будинок і екологічно чистих матеріалів. До мінімалістичного дизайну та можливостей персоналізації. Тому ви маєте багато варіантів. Вони допоможуть обрати найкращі для вашого будинку.

Якими є популярні кольори штор 2024?

модні кольори рулонних штор

Під час вибору рулонних штор колір часто може бути найстрашнішим. Адже, від нього багато чого залежить в інтер’єрі. Дізнаймося, які кольори рулонних штор є популярними у 2024 році. Топ-10:

  1. Білий. Більшість людей обирають білий колір для рулонних штор. Все через його здатність доповнювати існуючі архітектурні елементи. Такі як оздоблення вікон і кольори стін. Попри те, що білий колір може здаватися обмеженим, існують сотні чудових текстур і плетінь, які створять виразне доповнення до ваших вікон.
  2. Чорний. Спостерігається зростання чорного кольору в усіх категоріях віконних покриттів. Оскільки нові будинки схиляються до чорних вікон. Такі рулонні штори сучасні кольори асоціюються з новітнім дизайном. Чорний дозволяє майже затемнити все світло та створити максимально темне середовище.
  3. Сірий. Коли використовувати сірі рулонні штори? Такий колір завжди чудовий з усім. Незалежно від того, чи вам подобаються глибокі, примхливі вібрації деревного вугілля, затишний шарм вересу чи повітряне відчуття сірого кольору. Сірі рулонні штори стануть ідеальним балансом контрасту. А також це практичність.
  4. Зелений. Зелені штори надають інтер’єру природний вигляд. Вони ідеально підходять для будинку з великою кількістю рослин та інших природних тонів, таких як коричневі та червоні. Зелені рулонні штори створять у вашому домі відчуття спокою. Тому в поєднанні з рулонними шторами вони ідеально підходять для розвішування на робочому місці.
  5. Бежевий. Ви також хочете принести у свій дім відчуття, яке ви відчуваєте, коли заходите в розкішний готель? Тоді вибирайте такі нейтральні кольори рулонних штор. Колір заспокійливий. Бежевий відмінно поєднується з теплими й деревними тонами.
  6. Блакитний. Ви можете легко додати більше кольору своєму дому. Якщо повісите блакитні рулонні штори. Він особливо популярний в дитячих кімнатах. А також, для ванної. Це тому, що створює прохолодну атмосферу.
  7. Джинсовий. Такі елементи — популярне поєднання з синіми рулонними шторами. Наприклад, розгляньте декоративні подушки або стільці з джинсової тканини. Сині рулонні штори гарно підкреслять ці елементи.
  8. Рожевий. Такі штори додадуть м’якості вашому інтер’єру. Існує багато відтінків рожевого. Від світло-рожевих до темно-рожевих штор. Тому рожеві штори підходять майже для будь-якого стилю.
  9. Яскраві відтінки рулонних штор – це вибір сміливих. Синій, золотий, фіолетовий і зелений. Вони є одними з найпопулярніших яскравих кольорів.
  10. Кольори, що мають візерунки та малюнки. Ретельний вибір таких кольорів для обробки вікон може допомогти вашому простору виділитися.

Це найпопулярніші модні кольори рулонних штор, які будуть у тренді 2024 року. Проте ви можете обрати такий колір, який подобається саме вам. Це завжди пріоритет у таких питаннях.

стильні кольори для вікон

Вибір правильного кольору штор 

Це складне рішення. Воно вимагає ретельного розгляду різних факторів:

  • особистого смаку;
  • практичної функціональності;
  • естетичних принципів.

Якщо ви розумієте взаємодію між кольором, світлом і простором, то можете впевнено вибрати штор.

Посилання https://alser.ua/uk/ компанії «Asler»відкриє для вас неймовірний світ рулонних та інших видів штор. Якщо вам не подобаються стильні кольори для вікон представлені на сайті, то проконсультуватися для отримання додаткової інформації. Звичайно, ви також можете вибрати унікальні рулонні штори. Усе залежить від ваших уподобань!