Автовикуп у Києві – чудова можливість продати авто швидко без зайвої мороки. Як продати автомобіль за найвигіднішою ціною? Яку компанію обрати, щоб укласти вигідну та надійну угоду? Автовикуп Київ пропонує багато організацій, які професійно займаються викупом авто вже декілька років. Компанія “АвтоСкуп” перша у списку. Чому? Тому що фірма працює вже більше 5 років і гарантує надійний продаж автомобілів по всій Україні. 

Автовикуп Київ

Як проходить процес автовикупу від початку і до кінця?

Процес автовикупу трішки клопіткий, але вам не потрібно вирішувати всі проблеми самостійно. “АвтоСкуп” зробить все за вас.  

  • Подача заявки 

Як подати заявку на автовикуп? Є декілька способів. Перший, це через сайт, а другий – за номером телефону. Яка інформація потрібна від вас? Вкажіть марку, модель, рік випуску та стан автомобіля. 

  • Швидка оцінка

Отримавши вашу інформацію, спеціаліст дасть оцінку вашій машині. Це будуть не точні цифри, оскільки вони можуть змінитися після живого огляду. Але ви приблизно зможете розраховувати на певну суму грошей. 

  • Живий огляд

Далі працівники компанії приїжджають до вас, якщо вам зручно це можете зробити і ви. Ретельний огляд авто проводиться вживу. Оцінюється стан авто, від подряпин до перевірки документів. Все має бути чисто без ніяких підводних каменів. 

  • Узгодження ціни

Після перевірки авто можна узгоджувати ціну. Якщо вона вас не повністю влаштовує, можете поторгуватися. Не бійтесь запропонувати свою суму. 

  • Підписання договору

Для чого потрібен договір купівлі-продажу? Цей документ гарантує чистоту угоди. Спеціалісти підготують всі потрібні документи, де фіксується все про що ви домовились. Вам потрібно буде лише поставити підпис.

  • Зняття з обліку

Знятися з обліку у МРЕО вам також допоможуть. Компанія займається усіма питаннями і значно полегшує вам життя. 

  • Гроші на руки

Останній і найприємніший момент – отримання грошей. Кошти ви можете отримати на карту або готівкою, за вашим бажанням. 

Викуп авто в Києві ідеальний спосіб продати свій автомобіль швидко. Все що вам потрібно, це обрати надійну компанію, яка займеться вирішенням всіх питань автовикупу. Ваш автомобіль отримає нового власника, а ви отримаєте свої гроші.