Луцька адвокатка Яна Чуріна, чиї автомобілі спалили у ніч на 11 березня, заявила, що раніше її сім’ї погрожували.

Про це вона розповіла у коментарі 12 каналу.

Вона розповіла, що прокинулася вночі від сильного стуку у двері.

“Це було вночі, близько 2:40. Ми з чоловіком вибігли, почули, що кричать “Пожежа”. Спочатку не зрозуміли, що горить, тому що з вікна було полум’я на весь двір. Я викликала пожежників, чоловік намагався щось тут загасити”, – сказала вона.

Нагадаємо, на вулиці Мазепи в Луцьку підпалили два автомобілі. Один з них належить адвокатці Яні Чуріній, а інший її чоловікові Ігорю Кінаху.

“Машина “Рено” особисто на мене зареєстрована, а “Шкода” на чоловіка. “Шкода” згоріла повністю: двигун і все всередині, вона ремонту, мабуть, не підлягає. Мій автомобіль “Рено” трошки в кращому стані, зараз будемо пробувати його якось ремонтувати. Нажаль, автомобілі не були повністю застраховані КАСКО, була лише “автоцивілка”, тому власними силами будемо ремонтувати”, – поділилася жінка.

“Йдуть ще слідчі дії, тому я утримуюсь від якихось конкретних версій, але у мене є кілька варіантів. Останнім часом до нас надходили погрози від “кримінальних елементів” Луцька, які ведуть не зовсім законний спосіб життя. Тобто були погрози, без конкретики, але є на кого вказувати нам зараз… Це безпосередньо пов’язано з моєю професійною діяльністю”, – заявила Яна Чуріна

IMG_4866 IMG_4867 IMG_4868 IMG_4870 IMG_4871