Ажіотаж навколо перепалки кандидатів у Президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського в ефірі 1+1 триває. Волиняни активно діляться своїми враженнями від розмови кандидатів.

Свою думку про цю розмову опублікувала у Фейсбуці і Тетяна Панасюк.

Текст допису подаємо без змін.

***

Привіт, малята! Вмощуйтесь зручніше, розкажу но я вам казочку про одного кандидата Вовочку, якому хресний отець накалдував велосипеда, булаву і гарне вбрання, навчив його показувати відео і відправив на вибори в президенти. І наказав, ти ж дивись, говори тільки в камеру, а так нікому нічого не говори.

Втікав кандидат від розмов, втікав, але тут йому зателефонував знайомий номер з телеканалу хресного отця. Тільки но наш Вовочка-кандидат заговорив, як карета-велосипед перетворилась на гарбуза-рейнджровера, ті хто його тягнуть, перетворюються на пацюків, і наш народний кандидат із відеороліка “країні потрібен здоровий президент” стає не дипломатом, а дєрзким гопніком, на фоні якого бєглий Віктор Федорович взагалі виглядає рафінованим інтелектуалом.

Тихе смердюче болото Української політики з сонними зміями перетворюється на фєєрічєскій перфоманс з новопріставлєнною гадючкою. Веселі вечорниці на каналі бєглого хресного отця натякають на то, шо нам покажуть захоплююче фаєр шоу, при умові, якшо Вовочку відпустить те, шо так його тримає у Франції, чи в Женеві, чи де його там.

Вечоріло. Інтернет шурхотів новими мемами і хештегами. Десь відлуннями гуркотіли дискусії в коментах. Деінде знічев’я виринали оновлені статуси. Кінець першого акту. Завіса.

От така от в нас сьогодні казочка, малята.


Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст розміщених блогів. Думка авторів матеріалів, розміщених на нашому ресурсі, може не збігатися з думками і позицією редакції.