Собачок, якими опікувалась Лідія Возняк, перемістили до “Ласки”. Тепер тварини перебувають під наглядом ветеринарів і краще харчуються.

Раніше за ними доглядала Лідія Савівна й її історія зворушила багатьох людей. Самотня і хвора жінка утримувала близько двадцяти тварин у дворі, де проживала. Годувала їх, піклувалась та любила як своїх дітей. Але з роками здоров’я почало підводити.

Волонтери Оксана Богданюк та Анастасія Чеглакова знаючи ситуацію, розпочали благодійний збір коштів, аби перевезти собак до комунального підприємства “Ласка”, яке опікується безпритульними тваринами. Збирали гроші на вольєри, адже вільних місць у “Ласці” не було. Обійшлись вони у близько 50 тисяч гривень.

Директорка додає, що тварин перевезли без проблем за два дні. Важких хвороб не виявили. У деяких собачок – надлишкова вага, в одного пса проблемні зуби.

Тварини перебувають у вольєрах по двох-трьох та вже встигли пристосуватись до нових умов. Кожного собаку будуть оглядати, реєструвати і намагатись чим швидше знайти господарів.