Не долетів 1,5 кілометри бо, ймовірно, не вистачило пального. Неподалік Львова літак АН-12 здійснив аварійну посадку посеред поля в лічених метрах від будинків. Судно перевозив автозапчастини з Іспанського міста Віго до Туреччини.

За однією з версій екіпаж не мав зупинятися в Львові, однак, попросив дозволу на аварійну посадку для дозаправки. Однак, борт зник із радарів не долетівши 13 км до посадкової смуги. Через 20 хвилин після цього один із членів екіпажу повідомив на номер гарячої лінії 101 повідомив про аварійну посадку.

Надзвичайники знайшли літак за 1,5 км від аеропорту. В наслідок аварії загинули 5-ро людей. Аби врятувати ще трьох, рятувальникам довелося розрізати обшивку за допомогою спецтехніки. Потерпілих доправили до лікарні. У них травмами різного ступеня тяжкості.
Літак належить компанії “Україна аеро Альянс”,яка спеціалізується на перевезені вантажів.

АН-12, який впав поблизу Львова працює понад пів століття – з 1968-го року. На балансі цієї компанії він з 2012-го. В керівництві запевняють, що борт регулярно проходив технічний огляд і перед цим рейсом його також перевіряли.Причину трагедії з”ясовують слідчі. Розглядають дві версії: те, що не вистачило пального, або ж помилка пілота.