Дизайн квартири, будинку чи котеджу – це не просто гармонійне і стилістично цілісне рішення простору, але й відображення стилю життя, характеру та світовідчуття.

Розробка інтер’єру вашої мрії починається з концепції, яка відображається в 3D візуалізації. Будь-яке приміщення можна зробити ще більш цікавим, привабливим і функціональним. Для цього варто довіритися професіоналам. Тоді гроші не будуть витрачені даремно і результат не розчарує, а навпаки перевершить всі ваші очікування.

Салон-магазин «Декор-Центр» спеціалізується на продажі ексклюзивних декоративних та оздоблювальних матеріалів європейської якості, а також на розробці індивідуальних дизайн-проектів. Клієнти салону можуть придбати продукцію популярних зарубіжних виробників, які займають перші позиції на ринку серед своїх конкурентів. 

У салоні також можна знайти декоративні фарби та штукатурки відомих італійських брендів, поліуретанові вироби, шпалери, паркетну дошку, вінілові підлогові покриття, терасну дошку, натяжні стелі, килими, різноманітне освітлення, дерев’яні міжкімнатні та вхідні двері, рулонні штори для вікон. Тут є великий вибір гардин та тюлі. 

Надаючи послуги дизайну та ремонтних робіт, салон-магазин гарантує клієнтам можливість отримати унікальний дизайн та  втілити його в життя.

Працюючи 15 років на ринку, «Декор-Центр» завоював велику популярність серед споживачів, які  настільки задоволені якістю роботи, що через роки знову звертаються за послугами. Таку постійність зі сторони клієнта салон-магазин отримує завдяки тому, що завжди прагне якісно виконувати свою роботу, починаючи від розробки дизайну помешкання, до виконання ремонтних робіт. 

У «Декор-Центрі» можна придбати найрізноманітніші декоративні матеріали від сучасного лофтового бетону до класичної штукатурки, що імітує мармур. Фахівці салону зазначають, що люблять експериментувати і не лише з кольором, але і з техніками нанесення декоративних матеріалів. 

 У салоні-магазині «Декор-Центр» завжди раді усіх бачити, адже там люблять  клієнтів і прагнуть, щоб вони були задоволені якістю матеріалів та наданими послугами.

Салон-магазин знаходиться за адресою:  м. Луцьк, вул. Ковельська 8а, 

моб. тел. 067 361 84 48

Електронна пошта: decorcenter.lutsk@gmail.com

Сайт, Facebook, Instagram