У Новому році черговий етап екскурсій на 12 каналі. Школярі після канікул з новими силами прийшли на телебачення, щоб дізнатися якомога більше про журналістику.

Цього разу до нас завітали учні із 21 школи. Діти побували у всіх кабінетах і ознайомилися із кожною професією, яка є на телебаченні, а саме: журналіст, редактор, режисер, оператор, візажист, директор, телеведучий.  Першокласники вперше відкривали для себе світ медійного життя. Та незважаючи на це вони не розгубилися і змогли розповісти на камеру про свої очікування від екскурсії.

Четвертокласникам під час екскурсії найбільше сподобався ефірний кабінет з великою кількістю моніторів і пультів. Звідси вони спостерігали за записом новин. Пізніше у студії малеча познаймилася із телеведучим Богданом Ковалем. Діти засипали його запитаннями про роботу і зробили багато селфі. Надихнувшись процесом телезйомки, четвертокласники теж вирішили поговорити у мікрофон на камеру.

Після насиченої подорожі по каналу, уже стомлена дітвора, отримала в подарунок імбирне печиво. На завершення мандрівки по телебаченню всі охочі змогли купити фірмові магнітики на холодильник. Зібрані гроші працівники 12 каналу переказують на благодійний фонд “Таблеточки”.