Огляд програм 12 каналу, які будуть в ефірі в понеділок,  8  лютого

РАНКОВЕ ШОУ «РАНОК LIVE» З ВІТОЮ КЛИМОВЕЦЬ У ВІКТОРІЄЮ РУДЬ  – 09:00 (прямий ефір)

Брошки знову повноцінно повернулись у моду і зараз перебувають чи не на піку популярності серед аксесуарів. Особливо цінні ті, що створені власними руками. Так подумала наша гостя і тепер не уявляє свого життя без цих прикрас. У студії «РАНОК LIVE»  –  дизайнерка прикрас, організаторка вечорів брошкотерапії  у Луцьку Ніка Каюда.

Також у передачі – чергова порція інформації від нумерологині Вікторії Лотиш (цього разу  про людей, число народження яких – 4) і поради від тренера Станіслава Коцаги для тих, хто хоче бути підтягнутим і завжди в тонусі.

«ПОЇХАЛИ!» З БОГДАНОМ КЛИМЧУКОМ – 10:40

Богдан Климчук продовжує знайомити глядачів із країнами, в яких він побував сам і у яких радить побувати іншим. На черзі – Об’єднані Арабські Емірати.

 «ДУХОВНА АБЕТКА» З  МАРІЄЮ ВАВРИНЮК  –  11:00

Мистецтво іконопису – яке воно? Чи обов’язково художнику читати Біблію і відвідувати Богослужіння, чи може він проявляти свою творчість і своє бачення образів, як довго розписують церкви і чи не страшно працювати на висоті 22 метри. Про усе це – у розмові із відомим волинським художником – іконописцем Ярославом Жупанюком.

«РЕТРО-ВОЛИНЬ» З ТЕТЯНОЮ ЯЦЕЧКО-БЛАЖЕНКО – 12:00, 16:00

Село Тумин Локачинського району вперше згадується у документах 1545 року. Свого часу воно підпорядковувалося Луцькому замку, Володимирському монастирю. Про історію цього волинського села, його мешканців розповість історикиня Тетяна Яцечко-Блаженко. Вона також продемонструє світлини Тумина, зроблені більше ніж 100 років тому.

100 років тому волиняни, і лучани зокрема, часто шукали собі пару за допомогою шлюбних оголошень, які друкували у місцевих газетах. До прикладу, в одному із видань було таке оголошення: «Бажаю вийти заміж за лікаря віком 60-66 років або фельдшера. Здорового, непитущого, з великими коштами. Маю власний будинок і сад. Містечку, де я проживаю, дуже потрібен лікар. Серйозну пропозицію прошу надсилати письмово разом із фото. Адреса: містечко Бережниця, Волинська губернія».

«ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ» ІЗ БОГДАНОМ КОВАЛЕМ  –  13:00                                 

Зараз на ринку України представлений широкий асортимент дитячих  іграшок різноманітного походження. Але чи багато серед них таких, що абсолютно безпечні для малюків, і чи сприяють вони розвитку дитини, – про це розповість Богдан Коваль у новому випуску проекту для споживачів “Як це працює”.

«МАSHow» ІЗ МАРІЄЮ ШВАЙ –  13:35, 18:40

Готувати смачно, просто, весело, музично, і з любов’ю і задоволенням, – девіз Марії Швай, яка вичакловує на кухні нескладні у приготуванні, але цікаві страви.   Цього тижня передача особливо припаде до душі любителям солодких смаколиків. Маша готуватиме кекс – ароматний і дуже смачний.

«ВОЇН – ЦЕ Я»  – 14:00,  22:15

Наша БМП на повній швидкості намагалася проїхати крізь зайняту ворогами територію, щоб прорватися до своїх побратимів, які потрапили в оточення.  Олександр Ярушніков сидів зверху на броні. Після потужного пострілу він не втримався і впав просто під колеса бойової машини піхоти. Тільки тому, що напередодні на зміну сильним морозам прийшла відлига і земля була м’якою, Олександр залишився живим.

АРТ-ВІТАЛЬНЯ З ТЕТЯНОЮ ЯРОШИК – 15:00

Гостя студії 12 каналу – співачка, композиторка, солістка гурту «YARA» Ірина Усачова. Вона розповість про те, скільки значень має слова «yara»,  на яких локаціях знімали перший кліп гурту, і як фольк-колектив потрапив на рок-фестиваль.

«АКТУАЛЬНО» З НАТАЛКОЮ КОВАЛЬ –  08:00, 17:00

Чи варто встановлювати ІТП, які переваги індивідуального теплового пункту та як обрати оптимальний за ціною та якістю. Також у програмі “Актуально” обговоримо, які  ІТП встановлює “Луцьктепло”. Гість студії – голова Асоціації ОСББ «Лучани» Юлія Сабатюк.

 «ЗАХОДЕНЬКИ» З МАРІЄЮ ВАВРИНЮК –  18:20 

«Заходеньки» –  повернулися! У новому сезоні Марія Вавринюк разом зі знімальною групою вирушила у мандрівку волинськими містами, аби показати туристам місця, які просто не можна оминути увагою, і познайомити з цікавими людьми. На черзі у нас – Ковель. Найвищий на планеті пам’ятник Шевченка, унікальний костел, аналогів якому в Україні немає, а у світі – одиниці, вишиванки, створені за ескізами рідної сестри Лесі Українки Ольги Косач-Кривенюк, перегони на оригінальних човнах-драконах і смачні місцеві страви, – усе це можна побачити, відчути й скуштувати у славному місті Ковелі.

 «БІЗНЕС – БРАНЧ» ІЗ ЛУЇЗОЮ КИРИМОВОЮ – 19:00

Який він, шоу-бізнес,  зсередини, що стало поштовхом до створення сімейної справи, чи хвилюється перед виступами, чого терпіти не може в людях і які моменти не пробачає, хто допомагав виходити зі складних життєвих ситуацій, – усі ці і ще багато інших питань Луїза Киримова поставила гостю своєї програми – шоу- мену, співаку і композитору Сергію Скулинцю.

«ВЕЧІР НА 12-МУ» З НАТАЛКОЮ КОВАЛЬ – 20:00

Найголовніші події і найцікавіші теми із життя України та Волині. Наталка Коваль обговорюватиме з гостями студії, яким видався для українців початок цього тижня.

На екваторі кожної години – ПодіїІнформ: інформаційний випуск про найважливіші події на Волині та в Україні