Огляд програм 12 каналу, які будуть в ефірі в середу,  3 березня. 

«ДУХОВНА АБЕТКА» З  МАРІЄЮ ВАВРИНЮК  –  07:00

У програмі говоримо про поведінку у храмі. Що робити, якщо ви вперше прийшли до церкви або якщо не розумієте богослужіння? Як правильно хреститись, ставити свічки, бити поклони, стояти чи сидіти під час служби? Які існують обмеження і заборони для жінок у церкві? На всі ці питання відповідатиме священник Михайло Онищук, декан храмів міста Луцька.

«ENGLISH – ЛЕГКО!» з Інною Козак 07:15, 18:00 

У черговому телеуроці англійської мови Інна Козак розповість

про ідіоми – сталі вирази, які просто потрібно запам’ятати і використовувати у мовленні. Бо, скажімо, якщо українці купують кота у мішку, то носії англійської мови – порося.

РАНКОВЕ ШОУ «РАНОК LIVE» З БОГДАНОМ КОВАЛЕМ І МАРІЄЮ ШВАЙ – 09:00 (прямий ефір)

У гості на 12 канал завітає лікар-подолог Андрій Ясинський. Він пояснить, які проблеми вирішує подологі чому ці проблеми виникають, наскільки подологічнізахворювання можуть бути серйозними, на що впливати?

Ця розмова буде цікавою, щонайперше, людям, які не з чуток знають, що таке вростання, відшарування абодеформація нігтьової пластини, мозолі, натоптиші.

«ПО ДОРОЗІ З БОГДАНОМ КОВАЛЕМ» – 12:00

Цього разу “По дорозі” про освіту в Україні та нові напрямки навчання, адже Богдан Коваль прямуватиме містом із ректором Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолієм Цьосем. Керівник Лесиного вишу розповів про те, коли у Луцьку випускатимуть лікарів, чи є майбутнє в освіті айтішників та які методи найкраще працюють для навчання молоді.

«МАSHow» ІЗ МАРІЄЮ ШВАЙ –  13:35

Готувати смачно, просто, весело, музично, і з любов’ю і задоволенням, – девіз Марії Швай, яка вичакловує на кухні нескладні у приготуванні, але цікаві страви.   Цього тижня Маша разом зі своєю маленькою помічницею Євою готуватимуть іспанський чурос. Не знаєте, що це таке? Дивіться «МАSHow»!

«ТЕХНІКА ВІЙНИ»  14:00  

«Техніка війни» – інформаційно-аналітичний проект Військового телебачення про військово-технічне армійУкраїни і світу.  У новому випуску програми:  на якій стадії будівництво катерів для Державної прикордонної служби України, хто полює за документацією танка БМ ОПЛОТ, як змінилася військова техніка за 100 років, скільки літаків замовила армія Ізраїлю та на які позашляховики пересідає агресор.

«АКТУАЛЬНО» З НАТАЛКОЮ КОВАЛЬ – 15:00 

Які райони Волині уже підтоплює і які – у зоні ризику, скільки гектарів землі залило водою та як усувати наслідки стихії. Про це в програмі «Актуально»розповість Ростислав Кравчук, начальник регіонального офісу водних ресурсів в області.

«РЕКРУТ», 6 серія  – 16:00 

Журналіст Військового телебачення України Олексій Чубашев вирішив пройти дуже жорсткий відбір і перевірити, чи зможе він стати  службовцем  сил спеціальних операцій.  Два тижні на полігоні майже без сну і відпочинку, з безліччю марафонів, складних і надскладних завдань. Чи не зламається Олексій і чи дійде до фінішу? – дивіться перше в Україні військове реаліті-шоу «Рекрут».

«ОПЕРАЦІЯ «ТЕПЛО»» – 19:00

Цей проєкт – для тих, хто вболіває про те місце, де живе, і хоче суттєво зменшити суми у своїх платіжках. Водночас це майже покрокова інструкція, як зробити свій будинок енергоефективним. З чого розпочати, куди звертатися, хто допоможе і скільки це буде коштувати? Відповіді на усі питання – у програмі.

«ВЕЧІР НА 12 КАНАЛІ» З БОГДАНОМ КОВАЛЕМ 20:00

Найголовніші події і найцікавіші теми із життя України та Волині. Богдан Коваль обговорюватиме з гостями студії події дня, що мали найбільший резонанс серед волинян.

«АРТ-ВІТАЛЬНЯ» З ТЕТЯНОЮ ЯРОШИК – 21:00  

У гості на 12 канал завітала співачка, композиторка, культурна діячка, солістка Заслуженої академічної капели України «Трембіта» Тетяна Ціхоцька.Мисткиня переконана, що Луцьк повинен жити активним культурним життям і має для цього усі можливості. У відвертій розмові вона також розповілапро насичені творчою роботою будні, свій внесок у масштабне відзначення року Лесі Українки на Волині.

НА ЕКВАТОРІ КОЖНОЇ ГОДИНИ – ПОДІЇІНФОРМ: інформаційний випуск про найважливіші події на Волині та в Україні

А також –  випуски інформаційно-аналітичної програми української служби «Голосу Америки» ЧАС -ТАЙМ  10:00, 11:00,  13:00, 17:00До вашої уваги – огляд подій, що відбулася у світі впродовж останньої доби.