У Луцькому зоопарку знову поповнення. Тепер дитинча народилося в сімейства тигрів. Біля мами побуло лише два дні. Зараз маленькій тигриці Тріші лише два місяці. Кошеня ще годують із пляшечки, щоправда в її раціоні вже з’явилася телятина, яйця та риба; й вона починає потроху виявляти інстинкти хижака.
Повідомлення про пухнастика швидко розлетілося. До зоопарку приходить чимало відвідувачів, аби побачити малюка. Працівники зоопарку запевняють, що з понеділка, другого липня, виділять спеціальні години, коли Трішу випускатимуть “в люди”. Тоді можна буде сфотографуватися поряд із нею. Чіпати тварину руками – не дозволятимуть. Та пояснюють усім охочим, що це не іграшка. Хочете мати право чіпати тварин – приходьте працювати в зоопарк.
Подальша доля маленької тигриці поки не відома. Її батьки не у власності Луцького звіринця, а в оренді. Чи захочуть зоопарки власники забрати потомство – ще не повідомляли. Та й, є інша проблема – батьки досі не сприймають тигриня. Якщо так буде й надалі – доведеться будувати новий вольєр, а це – приблизно 300 тисяч гривень, яких в зоопарку немає. Та й місця для майбутніх помешкань новим мешканців вже не лишилося. Лише цього року тут народилися дитинчата мавп, лемурів, єнотів та носух. Поповнення в тигрів – вперше в Луцькому зоопарку. До цього з великих котячих тут народжували лише левиці. Востаннє це було чотири роки тому.