Під час сутичок між поліцейськими і демонстрантами у центрі Єревану постраждали сорок шість людей, в тому числі шість поліцейських. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров’я Вірменії.Частина постраждалих, отримавши амбулаторну допомогу, виписалася з медустанов. У цивільних людей, в основному, поверхневі травми нижніх кінцівок. А у правоохоронців поранення, нанесені тупими і ріжучими предметами. Одного з них прооперували. Прокуратура Вірменії почала порушувати кримінальні справи за порушення громадського порядку. Міністерство запевняє, що система охорони здоров’я працює в умовах посиленого режиму. Четверту добу в Єревані тривають масові акції протесту проти висунення кандидатури колишнього президента Вірменії Сержа Саргсяна на посаду прем’єр-міністра.

США і Британія заявили про те, що російський уряд вчинив масштабну кібератаку на державні і приватні компанії. Про це йдеться у спільній заяві ФБР, міністерства внутрішньої безпеки Сполучених Штатів та Національного центру кібербезпеки Британії. Об’єктами кібернападів були “мільйони” ключових пристроїв, що дозволяють встановлювати з’єднання з інтернетом. У заяві стверджується, що хакери мали намір викрасти інтелектуальну власність і мати постійний доступ до мереж своїх жертв. У заяві відомств також перераховуються докладні методи, до яких вдавалися російські хакери для досягнення своїх цілей.

Країни, що входять до “Великої сімки” – Джі Севен, закликали РФ відповісти на питання про отруєння екс-шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки Юлії. Про це йдеться у заяві міністрів закордонних справ країн “Великої Сімки”, оприлюдненій на сайті МЗС Канади. В документі наголошується, що держави Джі Севен погодилися з висновками Великої Британії -, що за атакою у Солсбері стоїть Росія. Небажання Москви відповісти на запити уряду Британії лише підтверджує її відповідальність. Міністри підкреслили, що це перше використання нервового агента з кінця Другої світової війни і це виклик спільній системі безпеки.