Минулоріч у Луцьку муніципали демонтували 251 об’єкт. Йдеться про незаконно встановлені паркани, гаражі та МАФи. Таким чином вдалося облагородити територію та провести благоустрій. Однак, деякі люди були твердо переконані, демонтаж їхнього майна – прикра помилка.
В даному випадку йдеться про гараж, але от комерційні споруди не завжди так швидко вдається знести. За процедурою інспектор повинен відправити листи у профільні відомства аби отримати документальне підтвердження, що підприємець не мав права встановлювати кіоск, потім розшукають власника, тоді штраф і демонтаж.

 

Та ось так виглядає територія нині. Кіоск на тому ж місці. Якщо не знесли, то певне, усі дозвільні документи оформили, але в управлінні підприємництва та реклами кажуть, що ні. Власники споруди дійсно зверталися у листопаді минулого року за дозволами, але їм було відмовлено.
І без рішення робочої групи дозвіл на розміщення споруди видати не можуть. Отож чому досі цей МАФ не знесли питаємо у муніципалів, ті спочатку нічого не коментують. До кінця дня ніхто так і не перетелефонував і на дзвінки – не відповідали