Запеклим видався матч між дніпровською командою “Амур” і луцької “Олімпією”. Увесь поєдинок команду гостей тягнув капітан – Тимофійко Логвіненко. Хлопчик займається футболом вже чотири роки. Раніше поєднував його із карате. Проте відмовився від східного єдиноборства на користь короля спорту.

У першій зустрічі на Волині Тимофій забив один з голів. Стартову свою перемогу на Волині молоді дніпровці святкували саме проти Луцької “Олімпії”. Поєдинок закінчився із рахунком 2-1.

Тренер луцьких футболістів каже, що ця поразка – закономірна. В перший день не вийшло поїхати до Ковеля п’яти футболістам стартового складу. А на воротах взагалі стояв номінальний польовий гравець.

Футбольний турнір “Ковель Кап Тайм” триватиме ще два дні. Усі 14 команд з багатьох куточків України зіграють між собою – і лише тоді визначать переможця. Свої змагання організатори називають спортивними фестивалями. Тут кожен отримує грамоти, медалі, солодощі, сувеніри.
Протягом весняно-літного періоду відбудуться ще чотири футбольні свята. Восени турніри набудуть статусу міжнародних. Пообіцяли приїхати гості з Білорусі; ведуться перемовини з поляками та литовцями.