Фонд “Повернися живим” презентував календар зі світлинами українських ветеранів. Учасники бойових дій, зображені на фото, візьмуть участь у змаганнях “Ігри нескорених” 2020 року.

Вчора голова фонду Віталій Дейнега завітав до прозорого офісу Петра Порошенка, привітав з прийдешніми та розповів про новий календар на 2020 рік. Про це написала на своїй сторінці у фейсбуці Ірина Фріз

“Календар створено з нашими незламними та нескореними захисниками і захисницями, які будуть представляти Україну на змаганнях Інвіктус в наступному році в Нідерландах.

Зустріч з Петром Порошенко була змістовна і різнопланова. Віталій висловив слова вдячності за кошти, які було передано його фонду Петром Порошенко для організації відбіркових турів в Україні. І це був дуже необхідний тоді фінансовий чинник для організаторів, що дозволив не лише стартанути, а й зробити якісно новий підхід у підготовці та формуванні команди Invictus Games. Фонд “Повернись живим” розробив цю методику й довів її ефективність вже на етапі відбіркових змагань.

А далі буде сто відсотків)! Адже цей календар отримали і різні політики, і різні достойники, які мають діяти гідно дивлячись в очі нашим героям.

Україна все зможе завдяки Вам, Ветерани!”, – йдеться у дописі.

Фото Михайла Палінчака.