Мережа АЗК WOG, співзасновником якої є народний депутат Степан Івахів, передала Волинському обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф талони на пальне. Їх вистачить на 20 000 додаткових виїздів бригад.

Представниця компанії WOG Наталія Маленицька зауважила, що Україна, як і весь світ, перебуває в кризовій ситуації, тому дуже важливо, щоб влада країни і бізнес діяли злагоджено.

За її словами, талони на пальне – це тільки перший крок.

“Компанія WOG планує зараз багато ініціатив, які спрямовані в першу чергу на лікарів, які знаходяться на “передовій” боротьби із коронавірусом”, – додає представниця компанії WOG Наталія Маленицька.

Пальне для “швидких” нині – на вагу золота, адже кількість викликів “швидкої” значно зросла.

“Люди телефонують і просять не лише оглянути хворого, а й зробити експрес-тест на коронавірус. Працівники “швидкої” їх не проводять, усіх пацієнтів з підозрами ми доставляємо в районні або обласні лікарні”, – пояснив директор КП “ВОЦЕМДМК” Володимир Шмаль.

“Приємно, що є соціально-відповідальний бізнес, який відгукується на наші прохання. Дякуємо компанії WOG, яка вирішила одну з найважливіших проблем у боротьбі з коронавірусом”, – зазначив начальник обласного управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як БФ “Патріоти Волині” допомагає волинським медикам у боротьбі проти коронавірусу

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Поради бабусі Оксани: мережа АЗК “WOG” запустила оригінальну соціальну рекламу про коронавірус. ВІДЕО