На 12 каналі – знову прем’єра. Цього разу – телевізійний нарис про Антона Кривицького, який очолював владу обласного центру у складні 90-ті роки. Детальніше про його професійний шлях та життя “за лаштунками” вже незабаром ви зможете дізнатися у фільмі “Прагнення”.

Скільки сил та праці у стрічку вклала ціла команда 12 каналу і чому фіkьм варто подивитись, довідувалась наша Ангеліна Гущина.

За його керівництва у Луцьку вперше замайорів синьо-жовтий стяг, у місті проклали тролейбусні лінії, ввели акцизні марки на спирто-горілчані напої – ці та ще багато інших цікавих фактів про Антона Кривицького ви дізнаєтеся з прем’єрного фільму “Прагнення”.

“Це були найскладніші роки у становленні Волині, Луцька, взагалі держави. Але він зумів втримати місто, людям виплачували заробітну плату, виплачували пенсії, була гаряча вода”, – каже авторка Марія Андрушко.

Фільм створювався на основі особистих записів зі щоденника Антона Кривицького. Окрім того, у стрічці чимало унікальних архівних матеріалів, спогади родини, друзів та колег. Авторка сценарію розповідає: основним меседжем було не лише показати тернистий шлях становлення чиновника, а й змотивувати на його прикладі молодь.

Прем’єра стрічки “Антон Кривицький: прагнення” відбудеться вже у суботу, 24 липня, о 18:30, а також у неділю, 25 липня, о 13:00.